Lekker naar huis, de vierde dag

Vannacht was een rustige nacht, en heb zowaar zes uur slaap weten te vatten. Dit worden als het goed is de laatste uren in het ziekenhuis van dit jaar, behoudens het halve uurtje dat ik iedere maand op de polikliniek te vinden ben om mijn bloed af te geven, je zou toch zeggen dat ze daar wel genoeg van hebben maar toch. Wat ben ik blij dat ik op een plek ben waar zulke goede zorg voor handen is, ik prijs me gelukkig.

Dank voor het meeleven deze dagen, ik heb daar veel aan gehad.

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s